Gönül Köşkü ailesi olarak siz davetlilerimize Uzun yıllardır harika davetler veriyor ve dillere destan düğünler düzenliyoruz. Ev sahipliği yaptığımız her bir organizasyon bir öncekinden daha farklı ve daha da güzel oluyor. Çünkü her çiftimiz ile birlikte yeni şeyler öğreniyor ve farklı dünyaların kapısını aralıyoruz. Eğer bizimle birlikte keşfedilmemiş yeni bir kapıyı aralamak hatta içerisinden geçip masal dünyasına girmek istiyorsanız bundan mutluluk duyarız.
 
Mekânımız Gönül Köşkü Beykoz ilçesi sınırları içerisindeki İshaklı Köyü’nde bulunuyor. Burada sanki İstanbul’da değilmişsinizcesine harikalıkta bir doğal güzelliğe sahibiz. Yemyeşil bir ortam ve ağaçlarla dolu bir devasa bahçe düşünün. Şehrin o karmaşasından çok uzakta, böylesine doğal bir yerde çok eğlenceli ve bir o kadar da şairane düğünlere , şirket organizasyonlarına, doğum günlerine, kına gecelerine, nişan davetlerine imza atıyoruz. Kır bahçemizi doğallığı bozmayan bir konsept ile düzenliyor ve sandalyelerden masa örtülerine, ışıklandırmalardan süslemelere varana kadar her şeyi bize özgü bir tasarım ile birleştiriyoruz.
 
Alanımız oldukça büyük ve 1.000 kişi ve üzerindeki büyük davetleri, bol konuklu düğünleri rahatlıkla düzenleyebiliyoruz. Üstelik yine özel olarak inşa ettirdiğimiz yaklaşık 350 kişilik de bir kış bahçemiz ile 450-500 kişilik ikinci yarı kapalı alanımız bulunuyor. Burası da oldukça otantik bir yapı ve harikulade yükseklikteki tavanı ve görkemli avizesi ile büyüleyici bir atmosfere sahip. Servisimiz pandemi sebebi ile gece saat 24.00’e kadar sürmektedir. 
Tüm bu güzellikleri birlikte yaşamak için Siz misafirlerimizi mekanımıza davet ediyoruz.

Gönül Köşkü

Doğanın bütün güzelliklerini sergilediği bir bahçe düşünün. Bu bahçede 2005 yılından bu yana profesyonel ekibimizle siz misafirlerimize hizmet vermekten onur duymaktayız.

İletişim

Adres: İshaklı Trabzon cad. no 11, 34829 Beykoz - İstanbul
Telefon: 0542 135 34 68
Telefon: 0530 324 80 90
E-Posta: info@gonulkosku.com.tr

2021 © GÖNÜL KÖŞKÜ TÜM HAKLARI SAKLIDIR.

instagram whatsapp